Beavis   

 

Quinto onze derde Noor

Geboren 25-07-2001

 

Quinto onze eerste Noorse man, die vader is geworden van negen kids,
zes van Caitlin en drie van Nikita.
Quinto is een heerlijke knuffelkont maar ook een kat die graag boven op bed ligt
en de trap op en af rennen met één van zijn zonen daar is hij ook wel voor te vinden.
Januari 2003 is hij gecastreerd wat hij zelf heeft verwoord in een column op de club Cainita's Home ...

                                       

    

         Prrrrrr Prrrrrrr ik wil even vertellen wat mij is overkomen de afgelopen dagen. Het begon op zondag, ineens haalde vrouwtje het eten weg, prrrrrr dacht wat is dit nu. Kreeg later ook helemaal niets ook niet toen ik klagelijk voor de slaapkamer deur heb staan schreeuwen, prrrrrr.
Snapte er helemaal niets van . Tot dat ik maandag morgen in zo'n vervoersbak werd gedaan prrrrrrr denk dit is mis. Als je in die bak wordt gedaan dan ga je richting de dierenarts prrrrrrrrrrrr het woord alleen al. En ja hoor bij de dierenarts kreeg ik een prikje prrrrrrr en werd me toch moe, toen ik wakker werd was ik ineens weer thuis prrrrrrrr ik had een vreemde lucht aan me en voelde me een beetje prrrrrrr vreemd, alsof ik iets miste prrrrrrrrrrr en ja hoor ik me wassen en prrrrrr ik miste mijn ballen.
prrrrr ik aan vrouwtje vragen waarom ? zegt vrouwtje lieverd je hebt al 9 kindjes en das wel genoeg, prrrrr dacht mag ik dat niet eens zelf beslissen, er zijn nog hele lieve meisjes in huis, waarvan vrouwtje steeds zegt dat zijn je dochters daar mag je niet aankomen pprrrrr wat nou dochters zijn gewoon lieve meisjes. prrrrr
Alsof ik ze nu niet meer lief vind prrrrr echt wel.
Prrrrr vrouwtje heeft het eten gelukkig wel weer neergezet en ik mag weer meer in de kamer komen alleen vanavond moest ik er weer even uit omdat ik zo'n lief meisje pakte prrrrrr wat steeds maar niet mag. Vreemd hoor maar goed dat zal ik vast wel afleren zegt het vrouwtje prrrr hoeft voor mij niet hoor prrrrrr vind het wel leuk. prrrrrr.

Prrrrrr misschien tot een volgende keer,
Pootje van ons allemaal , Quinto


| 7/1/2003 ]